FIETSENDE DOULA, PSYCHOLOOG, DIËTISTE, MASSEUSE, ACUPUNCTURIST, SENSIPLAN CONSULENTE, YOGA LERARES, ... 

Professionele, zachte en holistische zorg

WE ZIJN ER OM VOOR JOU TE ZORGEN

Bij Wheel of Care bieden we een holistische zorgbenadering, waarbij ons diverse team van professionals samenwerkt om je een compleet zorgpakket te bieden.

Onze zorgen

Bij Wheel of Care geloven we in een holistische benadering van zorg, waarbij we verder gaan dan alleen verpleegkundige en vroedkundige ondersteuning. Ons team bestaat uit diverse professionals die samenwerken om je een compleet zorgpakket te bieden.

Ons Holistisch Team:

- Doula Vanessa: Biedt emotionele en fysieke ondersteuning tijdens de zwangerschap, bevalling en de postnatale periode.

- Psychologe Klara: Helpt bij het omgaan met de emotionele uitdagingen die kunnen optreden tijdens de zwangerschap en na de geboorte.

- Diëtiste Sofie: Geeft voedingsadvies op maat om jou en je baby gezond te houden gedurende de gehele perinatale periode.

- Masseuse Teresa: Biedt ontspannende en therapeutische massages om stress te verminderen en het welzijn te bevorderen.

- Acupuncturiste Gladys: Werkt met traditionele Chinese geneeskunde om lichamelijke klachten te verlichten en het energieniveau te verbeteren.

- Sensiplan® Consulent Louise : Biedt begeleiding in natuurlijke gezinsplanning en vruchtbaarheidsbewustzijn, zodat je goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen over jouw reproductieve gezondheid.

- Yoga Lerares Chiara: Geeft yogalessen die speciaal zijn afgestemd op zwangere vrouwen en nieuwe moeders, ter bevordering van flexibiliteit, kracht en ontspanning.

De Waarde van Onze Aanvullende Zorg:

Onze holistische benadering zorgt ervoor dat je als aanstaande of nieuwe ouder volledig wordt ondersteund. De samenwerking tussen onze doula's, psychologen, diëtisten, masseuses, acupuncturisten, Sensiplan consulenten en yoga leraressen vult de medische zorg van onze verpleegkundigen en vroedvrouwen aan, waardoor je op alle fronten de best mogelijke zorg ontvangt.

Emotionele en Mentale Ondersteuning: Onze psychologen en doula's bieden een luisterend oor en praktische begeleiding om je emotioneel te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode.
Fysiek Welzijn: Onze diëtisten en masseuses werken samen om je lichaam gezond en ontspannen te houden, wat essentieel is voor zowel jou als je baby.
Alternatieve Zorg: Onze acupuncturisten bieden natuurlijke behandelmethoden om je welzijn te bevorderen en fysieke ongemakken te verlichten.
Gezinsplanning: Onze Sensiplan consulenten helpen je bij het begrijpen van je vruchtbaarheid en bieden natuurlijke methoden voor gezinsplanning, waardoor je meer controle hebt over jouw reproductieve keuzes.
Beweging en Ontspanning: Onze yoga leraressen bieden lessen die speciaal zijn ontworpen voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders, waardoor je lichaam sterker en flexibeler wordt en je meer rust en balans ervaart.

Bij Wheel of Care kun je rekenen op een team dat met passie en expertise werkt om jou en je gezin de best mogelijke zorg te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om advies te vragen aan ons holistisch team.

Samen maken we van jouw perinatale ervaring een gezonde en harmonieuze reis.

Tarieven

Bij Wheel of Care streven we ernaar om zorg voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig te maken. De tarieven van ons holistisch team zijn afhankelijk van uw specifieke zorgvraag. We bieden flexibele en betaalbare opties om ervoor te zorgen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft, zonder financiële barrières. Neem contact met ons op voor een persoonlijk tariefadvies passend bij uw situatie.

Together, we care!
Neem contact met ons op via het formulier onderaan de pagina

MAAK EEN
AFSPRAAK

Vul ons contactformulier in om een afspraak te maken

of stuur een mail naar love@wheelofcare.be

onze avonturen op social media