Croc' Bébé op vrijdag middag

Eet samen met andere ouders en onze vroedvrouwen & doula! Neem je eigen lunch mee, wij zorgen voor croque monsieurs en drankjes.

Welkom bij onze ouder-lunchgroep CROC' BÉBÉ 

 • WAT IS HET?

  Geniet van een ontspannen en verrijkende lunch met andere jonge ouders bij onze speciale bijeenkomst, begeleid door een perinatale professional van Wheel of Care. Deze lunch duurt ongeveer twee uur en biedt je de perfecte mix van gezelligheid en nuttige informatie.

  Het eerste uur: Laat de dagelijkse stress achter je en geniet van een welverdiende pauze. Terwijl je samen met andere ouders en hun baby's ontspant, heb je de kans om ervaringen te delen, vriendschappen te smeden en gewoon te genieten van een heerlijke maaltijd.

  Het tweede uur: Schakel een versnelling hoger met een meer gestructureerde sessie onder leiding van onze ervaren zorgverleners, zoals een doula of vroedvrouw. Tijdens dit uur duiken we dieper in specifieke ouderschapsthema’s. We moedigen vrije expressie aan en nodigen uit tot het stellen van vragen, zodat je met nieuwe kennis en vertrouwen naar huis gaat.

  Deze lunch is de perfecte gelegenheid om je netwerk van steun uit te breiden en waardevolle inzichten te verwerven die je helpen in je reis als ouder. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een mooie tijd te beleven.

 • WANNEER? Elke vrijdag van 12u00 tot 14u00
 • WAAR? Bij Wheel of Care in Huis van het kind Nieuwland 194 1000 Brussel
 • ETEN & DRINKEN Het is fijn om je eigen lunch mee te nemen, maar als je daar geen tijd voor had, hebben we een reserveplan. We voorzien een warme of koude soep afhankelijk van het weer & een croc-machine met basisproducten (brood / ham / kaas / saus). Warme dranken & water voorzien wij ook.
 • HOE TE BOEKEN? Reserveer jouw plekje bij Croc' Bébé via ons contactformulier! Laat ons weten op welke vrijdag je graag wilt deelnemen, wees welkom en geniet van een heerlijke vrijdag!
 • PRIJS & BETALING? De betaling kan  met QR-code of contant bij Wheel of Care tijdens de Croc-Bébé.

  5€: sociaal tarief 

  10€: deze prijs dekt slechts onze kosten

  15€: deze prijs stelt ons in staat om deze service ook in de toekomst te kunnen blijven aanbieden en het robin hood-systeem te behouden.

Nog vragen? Aarzel niet op contact met ons op te nemen! 

We kijken er naar uit om je te verwelkomen voor een gezellig moment samen! We kunnen niet wachten tot het weer vrijdag is!