Postnatale yoga met Chiara op donderdag ochtend

€ 15,00
Postnatale yoga: me-time voor prille mama's en jouw baby van harte welkom tot 6 maanden.

POSTNATALE YOGA: TIJD VOOR JEZELF ALS NIEUWE MOEDER!

Na de bevalling verdient je lichaam nog steeds aandacht, en postnatale yoga is de perfecte manier om je lichaam weer energie en kracht te geven. Door middel van specifieke oefeningen gericht op het herstellen van je lichaam na de bevalling, kun je weer in contact komen met jezelf en je innerlijke kracht.

Bovendien is postnatale yoga een geweldige manier om andere nieuwe moeders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het is een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn.

Postnatale yoga is gericht op het herstel van het lichaam van een vrouw na de bevalling. Het omvat versterkende oefeningen voor de bekkenbodem, de onderrug en de buikspieren, met speciale nadruk op de bekkenbodem, die tijdens de bevalling veel stress heeft ervaren. Het doel is om de spieren in deze gebieden te versterken en te helpen bij het herstel van de lichaamsvorm en -functie na de zwangerschap en bevalling.

Naast het versterken van het lichaam, omvat postnatale yoga ook ontspanningsoefeningen om spanning in de nek en schouders te verlichten, die vaak voorkomen bij kersverse moeders als gevolg van het dragen en voeden van de baby. Door middel van deze ontspanningsoefeningen worden de spieren losgemaakt en de bloedcirculatie verbeterd, wat bijdraagt aan een algehele verlichting van stress en spanning.

Postnatale yoga helpt ook bij het verbeteren van de houding en het vergroten van het bewustzijn van het lichaam. Het kan de energie en vitaliteit van de moeder verhogen, wat erg belangrijk is in een tijd waarin er veel van haar wordt gevraagd.

Het mooie van postnatale yoga is dat er geen eerdere ervaring met yoga vereist is en dat het geschikt is voor vrouwen van alle niveaus en achtergronden. Er is vaak yoga materiaal aanwezig, maar je kunt ook je eigen yogamat, blokken, belts en deken meebrengen als je dat wilt.

Jouw baby is van harte welkom tot 6 maanden!

  • WAAR

De lessen gaan wekelijks door op donderdag bij Wheel of Care zaal C4

Nieuwland 194 1000 Brussel - Lift tot 4de verdieping 

  • WANNEER

Donderdag: 11u00 tot 12u30

  • PRIJS

€ 15 per les 

€ 135 voor 10 lessen

ook te betalen bij aanvang van de les via Payconiq of cash 

Voorbeeldweergave

Bestelformulier

Postnatale yoga met Chiara op donderdag ochtend

€ 15,00

Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslaan worden zoals beschreven in de privacy policy.

Ga verder