Workshop arbeid & bevalling: praktische oefeningen

€ 50,00
Deze zwangerschapscursus richt zich op zwangere (koppels) die zich graag actief voorbereiden op de zwangerschap, de arbeid en de bevalling.

In onze praktische workshop arbeid & bevalling leer je hoe je de theorie van de eerste workshop in de praktijk kunt toepassen. Onze ervaren vroedvrouwen begeleiden je en je partner door een reeks praktische oefeningen die je zullen helpen vertrouwen te hebben in je eigen vermogens en je voor te bereiden op de geboorte van je kind.

De oefeningen omvatten ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en houdingen die je kunt gebruiken tijdens de bevalling. We laten je ook kennismaken met verschillende technieken voor pijnverlichting en laten je zien hoe je je partner kunt betrekken bij de bevalling.

De praktische workshop duurt 2 uur en vindt plaats op een andere dag dan de theoretische workshop.

 

  • Prijs: Voor slechts 50€ per koppel* ontvang je lesmateriaal, deskundig advies en ondersteuning van onze vroedvrouwen, evenals heerlijke, gezonde drankjes en snacks.

Bovendien passen we het Robin Hood-principe toe: een deel van de inkomsten wordt gebruikt om gratis workshops te geven aan koppels met een laag inkomen.

*Indien u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, vragen wij u vriendelijk ons hiervan op voorhand op de hoogte te stellen.

  • Locatie: Nieuwland 194 - 1000 Brussel
  • Uur: van 17u45 tot 20u00
  • Data: 

10/01/2024

28/02/2024

03/04/2024

08/05/2024

05/06/2024

Bestelformulier

Workshop arbeid & bevalling: praktische oefeningen

€ 50,00

Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslaan worden zoals beschreven in de privacy policy.

Ga verder