Workshop arbeid & bevalling: uitgebreide theoretische cursus voor een zelfverzekerde bevalling

€ 50,00
Ontdek hoe je je zwangerschap op een natuurlijke en bewuste manier kunt beleven met onze fijne zwangerschapscursus! Leer jezelf en je baby beter kennen en bereid je voor op de bevalling met vertrouwen en rust. Onze deskundige begeleiding en ondersteuning helpen je bij het vinden van de beste manier om je zwangerschap te ervaren en je voor te bereiden op de komst van je kleintje. Join us en laat ons je ondersteunen tijdens deze mooie en bijzondere reis.

De geboorte van je kindje is een van de meest bijzondere momenten in je leven.

Maar het kan ook een van de meest overweldigende zijn.

Met onze natuurlijke zwangerschapscursus bereiden we jou en je partner voor op een bevalling die past bij jullie wensen en behoeften.

Onze cursus is ontworpen om je te ondersteunen en je alle kennis en vaardigheden te geven die je nodig hebt om vol vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan.

De eerste 2 uur van onze workshop is gericht op theoretische informatie, gevolgd door 2 uur praktische oefeningen op een andere dag.

Op deze manier ben je goed voorbereid en kun je vol vertrouwen uitkijken naar de geboorte van jullie kindje!

 

 

Prijs: Voor slechts 50€ per koppel* ontvang je lesmateriaal, deskundig advies en ondersteuning van onze vroedvrouwen, evenals heerlijke, gezonde drankjes en snacks.

Bovendien passen we het Robin Hood-principe toe: een deel van de inkomsten wordt gebruikt om gratis workshops te geven aan koppels met een laag inkomen.

Onze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

 

Locatie: De Lenglentierstraat 20 - 1000 Brussel

 

*Indien u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, vragen wij u vriendelijk ons hiervan op voorhand op de hoogte te stellen.

 

 

Bestelformulier

Workshop arbeid & bevalling: uitgebreide theoretische cursus voor een zelfverzekerde bevalling

€ 50,00

Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslaan worden zoals beschreven in de privacy policy.

Ga verder