Rebozo sluitingsritueel met Vanessa

Dit prachtige ritueel, geïnspireerd op het Mexicaanse "rebozo"-ritueel met persoonlijke aanrakingen, is ontworpen om diepgaand te ontspannen, te eren en een belangrijke fase in uw leven af te sluiten. Het is het perfecte cadeau voor uzelf, vooral na het krijgen van een kind!

Dit prachtige ritueel, geïnspireerd op het Mexicaanse "rebozo"-ritueel met persoonlijke aanrakingen, is ontworpen om diepgaand te ontspannen, te eren en een belangrijke fase in uw leven af te sluiten. Het is het perfecte cadeau voor uzelf, vooral na het krijgen van een kind!

De "rebozo" is de naam van de handgeweven Mexicaanse sjaal die een grote rol speelt in de Mexicaanse cultuur. Het wordt op verschillende manieren gebruikt en is aanwezig gedurende heel het leven van een Mexicaanse vrouw, als een "tweede huid".

Dit ritueel heeft als doel u te eren, u te laten stralen en belangrijke cycli af te sluiten, zowel fysiek, symbolisch als energetisch, zoals bevallen, rouw, een huwelijk, de eerste menstruatie, de menopauze, een nieuwe baan, enz. Mijn doel is om bewustzijn en vriendelijkheid terug te brengen, om dankbaar te zijn voor alles wat u heeft meegemaakt, maar ook om afscheid te nemen van wat u niet meer wilt dragen.

Het ritueel is verdeeld in verschillende fasen:

Vooraf:

 • Een eerste kennismaking (gratis): via telefoon of e-mail zullen we de verschillende stappen van het ritueel uitleggen, kijken of het aan uw behoeften en verwachtingen voldoet, en eventuele vragen beantwoorden, plus het plannen van een dag om u te vieren.

Dag ven het ritueel:

 • Intentie: rond een kleine kruidenthee leren we elkaar kennen. Vervolgens openen we de ruimte en doen we een kleine grondingsoefening. Daarna bepaalt u de intentie. Waarom doet u dit ritueel? Wat is uw doel? Deze intentie zal gedurende de hele sessie aanwezig zijn.
 • Massage van diepe ontspanning en energetische afsluiting: een massage van het hele lichaam met plantaardige olie om diepgaand te ontspannen en los te laten. Ongeveer 1 uur.
 • Verwarming: Bad / sauna

  Optie bad: voorbereiding van een pot met bloemen en medicinale planten, bereiding van een zeer warm bad om sensorische omkering te genereren, vergezeld van visualisatie en klanktherapie.

  Optie sauna: begeleide meditaties, begeleiding voor klanktherapie.

 • Afsluiting: met behulp van de sjaal zullen we verschillende energiepunten van het hoofd tot de voeten sluiten, wat zorgt voor zowel fysieke als energetische en emotionele afsluiting, waardoor dit hoofdstuk wordt afgesloten.

  NB: Als u een jonge moeder bent, wordt, om optimaal te genieten, aanbevolen om uw baby tijdens de sessie te laten verzorgen, indien mogelijk

Prijs: 270 euro Duur: ongeveer 4 uur 

Locatie: bij u thuis Wanneer: vanaf 4 weken na de bevalling.

Tijdstip: Stuur ons een mailtje met je wensen en Teresa zal contact met je opnemen om samen een geschikt moment te kiezen