Qi Gong 's avonds met Gladys

€ 120,00
"Qi gong voor vrouwen," of "nu zi gong," omvat bewegingen en zelfmassage die gericht zijn op de borsten, thorax, buik en bekkengebied. Het biedt voordelen voor vrouwelijke organen en helpt ook bij het loslaten van emotionele spanningen.

QI GONG VOOR VROUWEN

Qi gong voor vrouwen, ook wel "nu zi gong" genoemd, is een combinatie van bewegingen en zelfmassage. Het richt zich voornamelijk op de borsten, het thoraxgebied, de buik en het bekkengebied. Aan het begin van de sessie worden specifieke opwarmoefeningen gebruikt om een betere energiestroom te creëren. Dit maakt het lichaam meer ontvankelijk voor dieper werk. Er zijn aanzienlijke voordelen voor de vrouwelijke organen, maar het werkt ook aan het loslaten van emoties.

Voor wie?

Voor alle vrouwen! Meer specifiek: vrouwen met menstruatiepijn of andere menstruele stoornissen, endometriose, vruchtbaarheidsproblemen, herstel na de bevalling, miskraam of abortus, zwangere vrouwen (met lichte verschillen), menopauze.

 

Wat?

Met een therapeutische groep bedoel ik vrouwen die samenkomen om (min of meer) dezelfde reden. Deze groep bestaat altijd uit dezelfde mensen, om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Het is ook belangrijk dat de sessies regelmatig worden herhaald om echt aan het probleem te kunnen werken.\

 

Doel?

  • Kennismaken met enkele basisprincipes van de traditionele Chinese geneeskunde
  • Levensstijltips leren om de vrouwelijke gezondheid te verbeteren
  • De volledige reeks oefeningen van vrouwen qi gong leren en thuis kunnen reproduceren
  • De opwarmoefeningen van de nei yang gong leren

 

Data (4 avonden na elkaar)

  • 23/02 van 18:00 tot 20:00
  • 01/03 van 18:00 tot 20:00
  • 08/03 van 18:00 tot 20:00
  • 15/03 van 18:00 tot 20:00

 

Prijs €120

Meer informatie: info@acupunctureforwomen.be https://acupunctureforwomen.be/qi-gong-for-women/

 

Bestelformulier

Qi Gong 's avonds met Gladys

€ 120,00

Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslaan worden zoals beschreven in de privacy policy.

Ga verder