Borstvoeding

€ 50,00
Deze workshop is een waardevolle aanvulling op je borstvoedingsreis, omdat elke ervaring anders is. Het biedt praktische tips en advies, evenals de nieuwste informatie over borstvoedingstechnieken en -voordelen.

Deze cursus is speciaal ontworpen om aanstaande ouders te helpen zich voor te bereiden op borstvoeding en hen te voorzien van de nodige informatie en praktische tips om zelfvertrouwen te krijgen en veelvoorkomende problemen te voorkomen.

Naast het bieden van informatie over borstvoedingstechnieken en -voordelen, zal de cursus ook specifiek ingaan op het gebruik van borstkolven en hoe je de juiste kolf kunt kiezen die past bij jouw levensstijl en behoeften.

Onze ervaren vroedvrouwen zullen ook advies geven over het bewaren van moedermelk en hoe je je partner kunt betrekken bij het geven van borstvoeding.

De cursus wordt gegeven in het Nederlands en partners zijn van harte welkom om deel te nemen en te leren hoe ze kunnen bijdragen aan het ondersteunen van borstvoeding.

 

 

Prijs: Voor slechts 50€ per koppel* ontvang je lesmateriaal, deskundig advies en ondersteuning van onze vroedvrouwen, evenals heerlijke, gezonde drankjes en snacks.

Bovendien passen we het Robin Hood-principe toe: een deel van de inkomsten wordt gebruikt om gratis workshops te geven aan koppels met een laag inkomen.

Onze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

 

Locatie: De Lenglentierstraat 20 - 1000 Brussel

 

*Indien u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, vragen wij u vriendelijk ons hiervan op voorhand op de hoogte te stellen.

 

Bestelformulier

Borstvoeding

€ 50,00

Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslaan worden zoals beschreven in de privacy policy.

Ga verder