4de trimester en intimiteit in het postpartum

€ 50,00
Ontdek hoe u uw seksuele gezondheid en intimiteit kunt behouden tijdens het 4de trimester en na de bevalling met onze cursus "Het 4de trimester en intimiteit in het postpartum".

Welkom bij onze cursus "Het 4de Trimester en intimiteit in het Postpartum"!

Deze cursus is speciaal ontworpen voor vrouwen die meer willen weten over de uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens het 4de trimester en hoe ze hun seksuele gezondheid en intimiteit kunnen behouden na de bevalling.

Het 4de trimester is de eerste drie maanden na de bevalling, waarin vrouwen zich vaak overweldigd voelen door de veranderingen in hun lichaam, hun baby en hun dagelijks leven. Onze deskundige vroedvrouwen zullen u begeleiden door deze uitdagende periode en u voorzien van waardevolle informatie en tips om uw seksuele gezondheid en intimiteit te behouden.

De cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder fysieke ongemakken, hormonale veranderingen, vermoeidheid en emotionele uitdagingen tijdens het 4de trimester. We bieden ook praktische tips en suggesties om u te helpen bij het herstellen van de seksuele gezondheid en intimiteit na de bevalling. 

We raden vrouwen ten zeerste aan om deze cursus te volgen, vooral als u zich zorgen maakt over uw seksuele gezondheid tijdens het 4de trimester en daarna. Door meer te weten te komen over het 4de trimester en seksualiteit in het postpartum, kunt u uw lichaam en geest beter begrijpen en weer volop genieten van uw seksuele leven.

Schrijf u vandaag nog in voor onze cursus "Het 4de Trimester en initimiteit in het Postpartum" en start uw reis naar een gezond en bevredigend intiem leven na de bevalling!

 

 

Prijs: Voor slechts 50€ per koppel* ontvang je lesmateriaal, deskundig advies en ondersteuning van onze vroedvrouwen, evenals heerlijke, gezonde drankjes en snacks.

Bovendien passen we het Robin Hood-principe toe: een deel van de inkomsten wordt gebruikt om gratis workshops te geven aan koppels met een laag inkomen.

 

Locatie: De Lenglentierstraat 20 - 1000 Brussel

De cursus wordt gegeven in het Nederlands.

*Indien u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, vragen wij u vriendelijk ons hiervan op voorhand op de hoogte te stellen.

 

 

 

Bestelformulier

4de trimester en intimiteit in het postpartum

€ 50,00

Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslaan worden zoals beschreven in de privacy policy.

Ga verder